„Честит рожден ден на моя партньор в „престъплението“. Харесва ми да живея този луд живот с теб. Наздраве за всичко, което предстои! А ти – продължавай да бъдеш себе си, усмихвай се широко, мечтай и постигай всичко, което някога си пожелал. И помни – аз винаги ще бъда до теб. Обичам те, бейби!“ – написа известната инфлуенсърка Антоанет Пепе в социалните мрежи по повод рождения ден на Иво Карамански.

Двамата се запознават преди около 10 г., когато Иво е на 17. Преоткриват се преди около две, когато той се връща от Холандия, а Ети се разделя с бившия си съпруг.

Любовта между младата двойка разбива всички митове и се превръща в лечебна и за двамата. Антоанет си прави нова татуировка на ръката с почерка на мъжа до себе си. Надписът е analog love. В началото Иво смятал, че майката на три деца търси само забавление и не очаква отношенията им да продължат. Той самият не е баща, но има три деца и иска още едно от Ети.

„Мислила съм си, че мога да се нагодя спрямо партньора си. Това е грешка, няма как да се променим толкова, след като вече сме големи хора“, сподели Пепе в "Преди обед" през юни.

Вижте целия разговор с тях тук: