Яни Андреев, победител в трети сезон на "Фермата" и участник в осмия сезон на риалитито, обяви навръх Великден, че очаква бебе.

Той и приятелката му Кристина публикуваха видео, заснето от друг герой от "Фермата" – Димитър Господинов-Гуспата.

„На този светъл християнски празник – Възкресение Христово, с най-любящата жена на света е време да ви споделим, че нашата любов прерастна в най-големия божи дар. Чаканото с нетърпение бебче момченце. Благодаря й от все сърце на моята любов, че ме търпя през тези три години, в които бях в определени моменти далече от нея“ – признава Яни.

„Благодаря й, че ме обича такъв, какъвто съм – все обсебен от работата и повече отдаден на нея. Благодаря й, че ме подкрепяше и подкрепя във всеки един момент и решение, свързани с нашите бъднини. Рецептата за разбирателство е търпение и компромис. С течение на времето и с много усилия и любов успяхме и ние да се научим на това разбирателство, което, дай боже, да съхраним до края на дните си и да спазим обещанието, което си дадохме в началото – „Завинаги двама, завинаги заедно“ – завършва емоционалния си пост Яни Андреев.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/

„Заснехме видеото през януари в София. Публикуваме го сега, защото искахме да сме спокойни, че всичко е наред. Раждането ще е при Мажена Панова от "Фермата" 8“ – сподели Яни пред LadyZone.bg и даде специално разрешение на сайта ни да ползваме видеото.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/

„Това бе най-хубавият ни Великден. Събрахме се всички вкъщи, в село Козлец. Брат ми дойде с трите си деца. Криси сега е в София и ще остане там до раждането, което се очаква в началото на юни“ – разказа ни Яни.

Той добави, че засега реколтата върви много добре и се очаква пълен урожай.

Снимка: Instagram.com/yani_andreev/

„Господ ни спаси от градушката два пъти“ – поясни Яни.

Много феремери поздравиха двойката за щастливата новина.

Снимка: Личен архив

Цоньо Трифонов и Нина Гъдева изпратиха сърца, а Лилия Семкова написа „Лелеее, щастие!“.

Снимка: Instagram

„Обичаме Ви! Знаеш, че винаги сме до вас“ – добави Гуспата, а Хепи Ванче коментира с „Честитооо, Яниии!“.

Миналото лято Яни навърши 35 години в Гърция и сподели пред LadyZone.bg „С приятелката ми си пожелахме люлка“. Вижте повече тук.