Часове след преждевременното напускане на най-екстремното риалити “Survivor” и с първи коментар на неочакваните събития – ексклузивно в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще бъде актьорът Филип Буков. Любимецът на зрителите и ценен играч от отбора на „Известните“ ще пристигне директно от Доминикана с разказ от първо лице за оцеляването, глада, отношенията в племето и за трудното решение да излезе от играта. Гледайте Филип Буков в петък, от 22:00 ч. в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Специален гост в епизода на 10 март ще бъде ромският славей - гласовитата Софи Маринова, която ще блесне в различна и неочаквана за феновете й светлина, а за да бъде щастието пълно, към нея ще се присъедини топ изпълнителят Меди. Навръх 8 март двамата пуснаха чисто нова версия на хитовия дует „Стари рани“. Звездите обещават да изпълнят горещото парче за първи и път на живо, специално за зрителите на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

В края на работната седмица предстои още една среща, очаквана с огромен интерес и тя е с двете дами, които ще напуснат завинаги имението на „Ергенът“ тази седмица. Красавиците ще разкрият пред водещия любопитни и забавни подробности за това какво се случва зад стените на имението и ще споделят емоциите от участието си в най-любовното риалити „Ергенът“.

За най-нетърпеливите фенове от екипа на предаването издават, че на 17 март (следващата седмица), в шоуто ще блесне Моника от „Приятели“ (актрисата Кортни Кокс), зедно с Уенсдей Адамс (актрисата Джена Ортега). Следващият петък в шоуто ще гостуват още кечистът Русев и съпругата му Си Джей Пери.