Елизабет Кравец, която доскоро бе носителка на титлата Мис България 2023, и Теодора Мудева, Мис България 2018, пътуваха до Филипините, за да се запознаят с мястото, където се снима риалитито „Островът на 100-те гривни“.

С тях на острова бяха и танцьорката Мирела Илиева, инфлуенсърите Слави Туджаров и Асен Кукушев, Валери Григоров, когото гледахме тази пролет в "Dancing Stars", както и YouTube звездата Атанас Пелтеков, приятел на Елизабет Кравец.

Звездите се запознаха с условията, в които ще живеят участниците в „Островът на 100-те гривни“, и изпробваха част от игрите.

Снимка: Instagram

Всъщност координатор на игрите в риалитито ще е Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във "Фермата".

Снимка: Instagram

„Не знам какво да кажа… Благодаря ви за преживяването! Беше супер фън“ – написа Слави Туджаров след престоя си на острова.

Снимка: Instagram

Както вече писахме, водещи на първия сезон на „Островът на 100-те гривни“ ще са любимите лица Диляна Попова и Александър Сано.

Снимка: Instagram

Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен.

Снимка: Instagram

Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към финала и наградния фонд от 300 000 лева.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram