Днес DARA представи новия си проект, озаглавен „Богиня“.

„Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни, създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват“, споделя Дара.

След като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето й „Mr. Rover“, Дара попадна в обсега на вниманието на публика от цял свят. K-поп обществото скандира името й във всички социални мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI.

Едновременно с това Дара е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То започна на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

Снимка: Фотограф: Цветан Игнатовски

Новото парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит. Създадено e по време на една от творческите сесии в студиата на „Вирджиния Рекърдс“, като негови автори са самата Дара и румънският музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), който работи активно с Chris Tarcea (Monoir). Освен с аудио, парчето излезе в 18:00 ч. и с видео, режисирано от Виктор Антонов – Рик.