Ден след старта на 10-ия сезон на „Гласът на България“ DARA представи чисто новото си парче, наречено „Заминавам“. Певицата заема треньорския стол за трети път в музикалното предаване по bTV.

Само ден преди старта на предаването DARA отпразнува своя 25-и рожден ден. Певицата отбеляза три поредни дни, изпълнени с изненади.

DARA е от онези изпълнители, които знаят как да вълнуват своята публика. След успеха на предишния си проект IN MY HEAD, певицата поднесе музикалната си изненада този път на български език. „Заминавам“ е динамично и пулсиращо парче със заложени малки капани от емоционалността на DARA.

Това лято сбъдна някои от големите мечти на DARA – отведе я на най-престижните фестивали и концерти у нас, беше подгряваща на любимата си група от детството – Black Eyed Peas, и пя на една сцена с едни от най-големите музикални звезди на Италия.

Музиката и текста на песен тя пише с Венци Венц и Васил Иванов (Dexter) по време на съвместна сесия в едно от студиата на „Вирджиния Рекърдс“. За аранжимента на парчето си партнират Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.

Освен с аудио, скоро след 25-ия си рожден ден изпълнителката празнува и с премиера на видеото към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът е също толкова контрастен, колкото и парчето – преминава рязко от нежни и ефирни цветове и усещания към бурни емоции, ефекти и хореография.

Официалната аудио и видео премиера на „Заминавам“ беше днес (11 септември) в 10 ч. в българския радио и тв ефир, всички аудио стрийминг платформи и YouTube канала на DARA.