„Парите са в Норвегия, купонът е в България“, каза Светослав Аргиров. Това е една от причините, поради които музикантът се завръща в родната България след 20 години живот в Норвегия.

На 9 юни – изборния ден в страната ни за Европейски парламент и предсрочни парламентарни избори, братя Аргирови гостуват в специалното студио на bTV. Онова, с което държавата ни се отличава от останалите европейски страни, е красивата природа, по думите на братята музиканти.

„Дисциплината и спазването на закони и правила“, са нещата, които България може да заимства от Норвегия, категорични са музикантите.

И двамата ще гласуват и призовават за това всички зрители.

„Да гласуваш е важно както за нас като личности, така и за цялата страна“, казват те.

Защо обаче братя Аргирови ще гласуват с тъмни очила?

Вижте във видеото.

На 23 април братя Аргирови отбелязаха 40 години на сцена. Музикантите пожелаха живота и съдбата, която имат на всички хора, дори и на враговете си.

Припомняме, че в едно от последните си гостувания в ефира на bTV, братята музиканти споделиха за опита си с Вангелия Пандева Гущерова (Ванга).

„Тези момчета Господ ги пази", казва приживе Баба Ванга за двамата братя. „Все повече вярвам в това, което леля Ванга ми каза“, подчерта Благовест.