„Не съм го виждала повече от две години и затова се разстроих… Даже не знаех как изглежда“ – споделя водещата на bTV Бесте Сабри в промо клипа за новия епизод на предаването „Търси се…“.

Снимка: bTV Media Group

„Тя беше на 9 месеца, когато баща й замина“ – добавя майка й.

Снимка: bTV Media Group

„Минахме през много препятствия с него в нашите отношения. Цял живот се опитваме да изграждаме мостове помежду си, които така и не се случиха“ – признава 28-годишната водеща.

Гледайте цялото интервю с Бесте Сабри в „Търси се“ – събота от 16:00 ч. по bTV.

Припомняме, че само преди няколко дни водещата на „Тази събота и неделя“ получи приза „Жена на годината“ на списание Grazia в категория „Медии“, на специална, бляскава церемония. Вижте какво сподели тя след получаването на наградата:

Бесте Сабри е родена в град Шумен, където завършва Езиковата гимназия ‘‘Никола Вапцаров‘‘. Учи журналистика в Шотландия, а после и магистратура със специалност „Международни отношения“ в Абърдийнския университет.

Присъединява се към екипа на bTV Новините през декември 2020 г. и за кратко време се откроява с таланта си да открива и отразява важни новини и събития с хуманитарна насоченост. За професионалното и задълбочено разработване на темата за COVID пандемията във всичките ѝ социални аспекти - медицински, образователен и човешки – Сабри получава високата оценка на колегите си и високото признание „Репортер на годината 2021“. В началото на февруари 2023 г. тя бе част от специалния екип на bTV, който замина за Турция часове след опустошителното земетресение. За работата си при отразяването на човешката трагедия със съпричастност тя бе удостоена с отличието „Достойните българи“ на 24 часа и получи наградата „Мис телевизионен чар“ от Дарик.