Кортни Кардашиян изпуска чаша пълна с кърма. Тя разкри една от трудностите, които среща по време на последното си майчинство.

„Този филтър е луд и току-що изсипах чаша пълна с кърма, защото ми е лошо“, сподели Кортни. Тя призна, че причината за това е, че не се чувства добре. Сгушена под завивките, майката на четири деца, публикува селфи, на което дава палец на камерата.

Кортни и Травис Баркър са щастливи родители на 5-месечния Роки Тринайсет. С бившия си съпруг, Скот Дисик, тя има дъщеря Пенелопе Скотланд, която е на 11 г. и двама синове – Мейсън Даш, 14 г. и Рейн Астън, 9 г.

Снимка: Getty Images

Кардашиян е мащеха на дъщерята на Баркър – Алабама, на 18 г., и на сина му Ландън, на 19 г., както и на доведената му дъщеря Атиана Де Ла Хоя, на 24 г.

Преди да роди Роки, 44-годишната Кортни се включи в социалните мрежи, за да сподели няколко снимки на нарастващото си коремче, след като малко преди това беше принудена да се подложи на спешна операция на плода, за да спаси живота на бебето си.

„Като човек, който в миналото е имал три наистина леки бременности, не бях подготвена за страха да се хвърля в спешна фетална операция. Не мисля, че някой, който не е преминал през подобна ситуация, може да започне да разбира това чувство на страх. Имам съвсем ново разбиране и уважение към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, докато са били бременни“, призна Кортни.

„Бременността дава такава сила“, пише тя в своя публикация.

Кардашиян Баркър не пропусна да публикува в Instagram и поредица от снимки от неотдавнашната си ваканция, където вече присъства и синът ѝ Роки. Гордата майка сподели очарователна снимка, на която държи сина си, докато малките му крачета илюзорно стъпват върху пухкавите облаци.

Кортни често публикува снимки в историята на профила си, на които се вижда разликата между това как е изглеждала преди и след последната си бременност. „Вашето тяло е красиво по всякакъв начин. По време на бременността, когато сияем и растем, и след раждането, дори това да е най-трудният период“, пише Кардашиян.

„А ако кърмите, това е съвсем друга тема. Опитвам се да бъда мила към себе си, докато тялото ми търси новото си нормално състояние. Социалният натиск, който ни се оказва и непрекъснатото пришпорване към бързо възстановяване, не са реалистични“, припомня Кортни на майките, които са в нейното състояние.

„Животът е прекрасен, вие сте прекрасни“, пише Кортни в социалните си мрежи, за да окуражи всички, които са в нейното състояние.