Снимките на новия сезон на едно от най-обичаните и позитивни предавания в ефира на bTV започнаха преди броени дни, а феновете на шоуто ще се забавляват с единадесетото му издание през есента.

Едни от най-големите музикални звезди на България – DARA, Мария Илиева, ГРАФА и Иван Лечев, вече са заели местата си в треньорските кресла и са в очакване да чуят най-добрия и запомнящ се „глас на България“ за 2024-та. С нелеката задача да водят, подкрепят и балансират умело между всички на сцената, пред и зад нея, ще се „нагърбят“ обаятелните, енергични и забавни нови водещи на шоуто – Владимир Зомбори и Боряна Братоева.

Тук събрахме 10 любопитни факта за актьора.

1. Владимир Зомбори е роден на 3 юли 1988 г. в Пловдив.

Снимка: bTV Media Group

2. Учи в НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“ заедно с Дария Симеонова, Христо Пъдев, Ивайло Ненов, Лили Гелева, Иво Аръков и други.

3. От лятото на 2011 г. е в трупата на Малък градски театър „Зад канала“. В началото на кариерата си работи и като барман, за да може да се издържа.

Снимка: instagram/vzombori

4. През ноември 2018 г. става първият носител на наградата „Андрей Баташов“.

5. Снимал се е във филмите и сериалите „Столичани в повече“ (2011), „Миграцията на паламуда“ (2012), „Под прикритие“ (2016), „Пеещите обувки“ (2016), „Воевода“ (2016), „Дъвка за балончета“ (2017), „В сърцето на машината“ (2022), „Мен не ме мислете“ (2022) и др.

6. Негова половинка в живота е актрисата Весела Бабинова. Тя роди дъщеря им Йоана не само в една болница, но и в един ден – 27 септември 2020 г., със своята приятелка и колежка Луиза Григорова.

Снимка: Личен архив

7. „Нощите ни се сливат, тъй като тя се буди на три часа, както повечето деца. Общо взето дали е ден, или нощ – няма значение... Като всяко бебе. Животът се променя всеки час. Изпитание е. В началото ми беше голям стрес“, сподели Владимир Зомбори пред bTV през октомври 2020 г.

Снимка: Instagram.com/vsevesela/

8. Весела Бабинова и Владимир Зомбори кръстиха дъщеричката си през септември 2021 г.
„Йоана вече е една малка християнка. Щастлива съм, че на този ден бяхме с нашето семейство. За пореден път осъзнавам, че не е нужно да делиш една кръв с близките на сърцето си, за да ги наречеш именно “семейство” – призна тогава Весела.

Снимка: Instagram.com/vsevesela/

9. „Щастлив съм, че музиката продължава да звучи със страшна сила по пътя ми и да ме среща с много интересни хора, музиканти и певци! Да съм водещ на „Гласът на България“ е забавна, но и отговорна задача и се чувствам абсолютно на мястото си тук!“, коментира Владо Зомбори, когато бе съобщена новината, че става водещ на музикалния формат.

Снимка: bTV Media Group

10. „С Боряна бързо влязохме в релси, ние се познаваме отдавна. Работили сме заедно, приятели сме в живота. Не ни беше много трудно“, призна Владо в „Тази сутрин“ по bTV на 14 юни – първото му интервю в новата роля.