Липсва ли ви лятото? На нас ни липсва и то много. Много, много. 

И за да се върнем към лятото ви предлагаме следния спасителен план:  Лятното завръщане ще бъде осъществено от една от любимите ни джаз певици Мирослава Кацарова.

„Летни улици” е новата песен на Мирослава.  Нотите с  летен полъх направиха премиерата си в ефира на Джаз ФМ радио, в което певицата води две предавания: „Desafinado” – за бразилска и повлияна от бразилската музика, и "Singin’ & Swingin" – за вокален джаз.

Именно „Летни улици” има за задача да ни върне там – при морето, при жуженето на пчелите, при цветята, при бриза, при пясъка….

И за да е пълно връщането на лятото трябва да видите самата Мирослава на живо. Може да го направите във вторник, 16 ноември,  от 18.00 часа в Sofia Live Club  в подлеза на НДК, когато ще и премиерата на клипа към „Летни улици”.

Представянето на клипа ще е придружено с концерт на живо заедно с джазмените Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Христо Йоцов.

И това не е всичко. През пролетта на 2011 г. очакваме предстоящия албум на Мирослава Кацарова. Музикалното вдъхновение е посветено на дългогодишния приятел на певицата и джаз артист Румен Тосков-Рупето, с когото тя изцяло записа дебютния си албум "Бяло в бяло".

Очертава се приятна, лятна  вторник вечер през ноември! Заповядайте.