В момента Лео снима нова адаптация по класическия роман на Фицджералд „Великият Гетсби”, но това не му пречи да се забавлява със странични… занимания.

Той бил забелязан да се забавлява с родената в Румъния манекенка Мадалина Генеа. Тя не е първата дългокрака хубавица, с която е свързван актьора след раздялата му с Блейк Лайвли в началото на октомври. Две австралийски манекенки - Алис Крауфорд (на 21 години) и Кендал Шулер (на 20), също били забелязани в луксозната квартира на Лео, съобщава БГНЕС.

Извън тези жълтини, Леонардо работи по филмовата адаптация на романа с австралийския режисьор Баз Лурман. Двамата за последно бяха заедно на снимачната площадка през 1996 г. - за екранизацията на "Ромео и Жулиета", която превърна тогава младия актьор в истинска звезда (заедно с Клеър Дейнс).

Името на 36-годишния актьор беше свързвано с редица красиви жени след раздялата му с американската актриса Блейк Лайвли миналия месец, но доколко са истинни – това вече няма как да знаем. За сметка на това ще ни е много интересно да видим новия филм, защото изгрял с "тийн" драмата "Титаник" или не, Лео е много талантлив актьор.