Певицата Кристина Агилера даде на почитателите си една от малкото възможности да надникнат в личния ѝ живот. Изпълнителката на хита „Genie In A Bottle“ сподели видеопожелание за рождения ден на годеника си Матю Рътлър.

Видеото включва кадри, в които Рътлър и Кристина Агилера са заедно и се забавляват. Накрая завършва с певицата ѝ децата ѝ Макс и Съмър, които пожелават честит рожден ден на китариста.

Кристина и Матю са заедно от 2010 г. Двамата обявиха годежа си на 14 февруари 2014 г., но от тогава не е ставало дума за брак, което прави техния годеж един от най-дълго продължаващите в света на шоубизнеса. Според някои причината Кристина Агилера и Матю Рътлър все още да не са сключили брак е защото певицата се страхува да го направи след неуспеха на първия си брак.

Страхът на Кристина Агилера от неуспешния брак

Кристина Агилера с първия си съпруг Джордан Братман
Снимка: Getty Images

Преди да срещне Матю, поп иконата от 90-те беше обвързана с бизнесмена Джордан Братман. Двамата започнаха да излизат през 2003 г. и сключиха брак през 2005 г. През 2008 г. се роди синът им Макс.

Бракът ѝ с Братман не е щастлив и певицата се притеснява, че това се отразява зле на сина ѝ. „Нещата бяха нездравословни и нещастни както за мен, така и за Джордан“, сподели тя в интервю. „И аз знаех, че трябва да сложа край. Не беше добре за мен и не беше добре за Макс да става свидетел на споровете ни.“

Кристина Агилера със сина си Макс
Снимка: Getty Images

Двамата се разделят през 2010 г. и окончателно слагат край на брака си на следващата година, когато Кристина вече излиза с Матю Рътлър.

Певицата има причина да се притеснява как се отразява нещастният ѝ брак на детето ѝ. Самата тя е дете от нещастен брак и е ставала свидетел на проблемите, които това може да създаде.

Кристина Агилера с първия си съпруг Джордан Братман
Снимка: Getty Images

“Говорила съм открито за това, че съм израсла в дом, изпълнен с насилие“, сподели тя в интервю за сайта „UnmaskUs“, в което разяснява текста на песента си „I’m OK“. „Имаше много домашно насилие, аз ставах свидетел какво преживява майка ми и какво преживявам самата аз, без да имам дом, в който мога да се прибера и да се чувствам на сигурно място. Останали са ми много белези, с които се боря и днес.“

Кристина Агилера с Матю Рътлър, дъщеря им Съмър и сина ѝ от първия брак Макс
Снимка: Getty Images

За щастие можем да предположим, че връзката на Кристина и Матю е наистина щастлива. Отношенията им продължават вече над десетилетие – повече време, отколкото е прекарала в първия си брак.

Кристина Агилера с дъщеря си Съмър
Снимка: Getty Images

През 2014 г. Матю и Кристина посрещнаха дъщеря, която кръстиха Съмър Рейн (Летен Дъжд).