43-годишната Кортни Кардашиян се омъжи законно за 46-годишния си годеник Травис Баркър в Санта Барбара.

Звездата от "Семейство Кардашиян" е казала "Да" на церемония, на която са присъствали само няколко близки приятели и членове на семейството.

Кардашиян е носела бяла мини рокля на Dolce & Gabbana, пише "Пийпъл". Горната част в била тип бюстие. Но, разбира се, щом става дума за Кортни и Травис, трябва да има нещо ексцентрично във визията. На бюстието й е имало бродиран детайл "кървящо сърце".

Тя е комбинирала с прозрачен воал с качулка, прикрепен към прозрачни ръкави (също Dolce & Gabbana).

Младоженецът пък е бил с втален, изцяло черен костюм. 

На 4 април в Лас Вегас се състоя първата им, т.нар. "тренировъчнат сватба". Церемонията в Санта Барбара е законна и те вече официално са семейство.

В Лос Анджелис двамата се женят в параклис с водещ, който влиза в образа на Елвис Пресли. Тогава и двамата са били облечени в еднакви кожени якета, а решението им е било доста спонтанно. 

"Веднъж в една далечна, далечна страна (Лас Вегас) в 2 часа през нощта, след епична нощ и малко текила, една кралица и нейният красив крал се отправиха към единствения отворен параклис с Елвис и се ожениха (без лиценз). Практиката прави нещата перфектни." - написа тя към снимките.

Баркър предложи брак на Кардашиян в Монтесито, Калифорния, през октомври миналата година. 

Барабанистът изненада риалити звездата с голям диамантен пръстен, проектиран от бижутерката Лорейн Шварц.

Кардашиян има три деца с бившия си съпруг Скот Дисик. Баркър пък има син и дъщеря с бившата си съпруга Шана Мокър.