Да, да, знаем, Коледа е семеен празник. Но след тежката и мила вечеря с най-близките, по-младите (по възраст или по дух) може и да поискат да се поразкършат под ритъма на весели и приятни мелодии.

И тъй като ние много обичаме да танцуваме, решихме да разберем какви музикални забавления предлага Коледната нощ за всички онези, които искат да разнообразят традиционния празник.

Ако си падате по соула, младите и талантливи изпълнители и искате да се насладите на истински приятен глас, горещо ви препоръчваме да посетите коледния концерт на Рут Колева в Sofia Live Club. Момичето наистина е добра певица, а музиката й е изпълнена с чувства, топлота и закачливо настроение. Затова ценителите на живите изпълнения с афинитет към по-уютната концертна/ парти обстановка, ще изберат именно това предложение и няма да съжаляват.

В зала "Универсиада" пък ще има „Голям Коледен концерт на Милена и приятели”, което разбира се, означава - Милена Славова, Васко Кръпката, Кирил Маричков, Валди Тотев, Буги Барабата, Кольо Гилъна, Ревю, Ахат, Тома, Уикеда, Обратен ефект и други. Освен това най-големите хитове на гореизброените ще бъдат изпълнени със съпровод на симфоничен оркестър, а водещ ще бъде, естествено, Дядо Коледа.

Christmas Will Be Hot в клуб Ялта, затова обувайте червените ботушки или сложете еленските рога и бързайте към коледното парти под мотото Mr. & Mrs. MOOSE.

Ако пък предпочитате R&B, хип-хоп и фънк, мястото ви е в клуб "Sugar", където ще има бурно парти с DJ Fed и DJ Pheel.

Последното ни предложение е за забавления в новия клуб "Spacer", където ще чуем италианския гранд-мастър Luca Ricci.

Което и да изберете, не забравяйте да носите доброто си настроение и най-вече, че не е важно къде, а с кого сме. Така че – дерзайте.

И весело изкарване!