През 2022 г. зловеща Усмивка завладява кината! Смразяващият хорър трилър, разказващ за свръхестествена сила, която поразява хората с ужасяваща усмивка, се превръща в истинско попкултурно явление. През октомври феноменът се завръща на големия екран с криещия редица изненади "Усмивка 2".

Усмивките на Наоми Скот, която влиза в главната роля, ще ви преследва навсякъде. Но как е възможно толкова красива актриса, с мила усмивка, от чиято визия повече ти се допива топъл шоколад, всъщност да бъде част от нещо учасяващо? Нарича се - талантът на превъплъщението. 

Снимка: Getty Images

ЗА КАКВО СЕ РАЗКАЗВА ВЪВ ФИЛМА "УСМИВКАТА 2"?

Филмът "Усмивка" 2 разказва историята на световната поп сензация Скай Райли (Наоми Скот), която има повече от бурен живот под светлините на прожекторите. Точно когато е на път да се отправи на ново грандиозно турне, Скай става свидетел на смъртта на свой приятел и започва да преживява все по-ужасяващи и необясними събития. Съкрушена от ескалиращия ужас и тежестта на славата, тя е принудена да се изправи лице в лице с тъмното си минало, за да възвърне контрола над живота си, преди да е станало твърде късно. "Усмивка" 2 от 18 октомври само в кината и 4DX.

Виж повече във видеото.

КАК НАОМИ ПОДДЪРЖА БЛЯСКАВАТА СИ ВИЗИЯ?

Английската актриса е известна с ролите си във филмите "Лимонадената банда" (2011), "Power Rangers" (2017) и "Аладин" (2019). Майка ѝ, Уша, е родом от Уганда, но има индийски корени. И двамата ѝ родители са свещеници в Уудфорд, Североизточен Лондон.

Скот започва певческата си кариера в младежка група към църковната на родителите си. През юни 2014 г. Наоми Скот се омъжва за футболиста Джордан Спенс, след като са били заедно четири години. Двамата се запознават в църквата, където служат родителите ѝ.

Обича вкуса на кърито, защото майка й често готви точно това. Когато усети аромата на подправките, се чувства като у дома си. Когато говорим за парфюм обаче, предпочита флоралните аромати. Обожава Jasmin Naturel Intense на Chloé Nomade. 

Снимка: Getty Images

По отношение на грима се придържа към минимализма. На мнение, че жената е най-красива, когато просто прави секс. Тогава просто излъчва специално сияние. За останалите дни използва молив, с който подчертава екзотичната форма на очите си. Използва очна линия на Rare Beauty, която нанася съвсем тънко. 

УСМИВКАТА НА НАОМИ СКОТ

Бляскавата си усмивка Наоми Скот подчертава с молив и специално червило. Нанася нюанс на Bobbi Brown, като любимият й е Bold Honey. Това придава блясък на устните й и подчертава тяхната естествена чувственост и обем.

Снимка: Getty Images

 

Усмивката стои най-добре на лице с чиста и здрава кожа. Наоми използвам гел за лице и овлажнител Haeckels. Когато усеща кожата си суха, първо използва ексфолиант, след което минава лицето си с ролер от кварц. Това й помага за по-добро циркулиране на кръвта и свежа визия.

Снимка: Getty Images

По съвет на гримьори използва лек фондьотен, като MAC Face & Body. Тъй като кожата й е матова, обикновено смесва няколко нюанса, за да получи това, което е най-близо до нейния цвят. 


Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK