Холивудският актьор Брад Пит изглежда досущ като влюбен тийнейджър в компанията на половинката си Инес де Рамон.

60-годишният Пит и дизайнерката на бижута, която е 27 години по-млада от него, присъстваха на събитие на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, което почете Брадли Купър, отличен с наградата за най-добър актьор на годината.

Влюбените не се появиха на червения килим, но списание Hello! публикува снимки от театър Арлингтън, на които се виждат как Брад и Инес седят един до друг на третия ред - точно зад Брадли Купър и Кери Мълиган.

Съдейки по снимките, двамата се чувстват прекрасно в компанията си и се забавляват. От кадрите се вижда момент, в който Инес слага ръка върху крака на Брад, след което актьорът се навежда към любимата си и започва да шепне нещо в ухото й, а тя го слуша със сияеща усмивка на лицето.

Брад Пит е бил поканен не само като гост на събитието, но се е качил на сцената, за да връчи наградата на Брадли Купър. Същевременно актьорът се е пошегувал, че се е съгласил да направи това само в името на „безплатно“ пътуване до Санта Барбара.

Снимка: Getty Images

„Той изглеждаше в много добро настроение на сцената, когато връчи наградата на Брадли и се пошегува с приятеля си, че е тук само заради безплатното пътуване до Санта Барбара“, казва източник пред „Пийпъл“.

В края на събитието Пит и Инес са си тръгнали, като са били хванати за ръце.

Романът на Брад Пит с Инес де Рамон е първата сериозна връзка на актьора след развода му с Анджелина Джоли през 2019 г. Двойката отдавна не се крие от папараците, пътува заедно и често ходи на срещи. Наскоро таблоидът In Touch съобщи, че Пит и Инес мислят за дете. 

Пит и де Рамон бяха забелязани за първи път заедно през ноември 2022 г., а източници казаха тогава пред "Пийпъл", че двойката вече се среща от „няколко месеца“.

  • Любовно късметче за 28 февруари: За обичта, която подрежда всичко в живота
  • Защо Ергенът Алек Младенов иска да има 6 деца (ВИДЕО)
  • "Да"? По-щастливи и здрави ли са женените от хората, които никога не са сключвали брак
  • Любовно късметче за 27 февруари: За силата, която дава обичта към себе си и другите
  • Любовно късметче за 26 февруари: За най-важния човек, когото трябва да промениш
  • Любовно късметче за 25 февруари: За истинското значение да си красив
  • Ирина Карабаджак от "Ергенът" 2 за секса, енергийния обмен и защо жената обича с ушите
  • Любовно късметче за 24 февруари: За запълването на самотата с друг човек или чужди емоции
  • Кои са двете дами с деца в "Ергенът" 3 (ВИДЕО)
  • Любовно късметче за 23 февруари: За истинския рай в живота