Брад Пит прекарва лятото с приятелката си Инес де Рамон в имението, което купи за Джоли.

Брад Пит и приятелката му, 32-годишната фитнес треньорка Инес де Рамон, "се наслаждават на романтично лято заедно", според People.

Източникът отбеляза, че "връзката на двойката е много силна" и те "прекарват чудесно време заедно". „Двамата прекарват много време заедно това лято, тъй като наистина се наслаждават на компанията си и са много страстни един към друг", каза вътрешен човек.

Отбелязва се, че Брад Пит все още живее в имението Chateau Miraval, което някога е купил и оборудвал за съвместен живот с Анджелина Джоли и децата. Инес често лети да го посети от Лос Анджелис.

Двамата за първи път бяха видени публично заедно на концерт в Лос Анджелис през ноември. По това време те вече се бяха срещали няколко месеца. През февруари тази година стана известно, че Инес се е развела със съпруга си, звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, и се срещнала с децата на Пит.

Междувременно Брад Пит продължава да съди бившата си съпруга Анджелина Джоли за винарната, разположена в имението Шато Миравал.

Бившите съпрузи най-накрая решиха да уредят спора по приятелски начин. Пит назначи "временен мениджър" на избата, за да уреди проблема с компанията на руския бизнесмен Юрий Шефлер, на когото Джоли продаде своя дял от лозето. Ходът, предложен от Пит, има за цел да защити винения бизнес, който е изградил с френските лозари Фамил Перин.