„Обичам бавачките, но истинското семейство е по-добро“, пее рапърът Кание Уест в новата си песен „Eazy“, която се появи в публичното пространство миналата седмица. „Камерите гледат децата, така че спри да си приписваш заслугите“.

Както може да се очаква, това се превърна в поредния от многото причини за конфликт между рапъра и бъдещата му бивша съпруга.

Близък на Ким Кардашиян и семейството ѝ, цитиран от списание „Пийпъл“, сподели, че риалити звездата не е била щастлива от посланието на песента.

Снимка: Instagram

„Това беше подъл удар от негова страна – да се заяжда с нея за това, че има бавачки“, сподели неназованият източник пред списанието. „Много от приятелите ѝ също мислят, че не беше правилно. Естествено, че има бавачки. Тя има четири деца. Ким живее живота си и трябва да балансира с кариерата и романтичния си живот.“

Всъщност именно романтичният ѝ живот изглежда е подтикнал Кание да създаде песента, в която намекът за бавачките не е единствената атака. През октомври стана ясно, че Ким, която в момента се развежда с рапъра, вече има нов приятел – комикът Пийт Дейвидсън. Новият мъж в живота ѝ има основание да се притеснява, ако се съди по текста на същата песен.

Снимка: Getty Images

„Бог ме спаси от тази катастрофа, за да мога да пребия Пийт Дейвидсън“, се пее още в „Eazy“. След като песента се появи миналата седмица, комикът побърза да увеличи личната си охрана от страх за живота си.

„Пийт не се страхува от Кание, но е притеснен от многобройните му фенове“, обясни тогава друг неназован източник. „Почитателите му слушат песните му и правят каквото чуват. Затова сега Пийт се е подсигурил.“

Миналата година изглеждаше, че Ким и Кание продължават да имат много добри отношения, въпреки процедурата по развод, която тече в момента. Някои техни почитатели дори заподозряха, че разводът може и да не се случи и двамата да се съберат. Сега обаче не изглежда да има надежда за това.

В началото на тази седмица Ким организира грандиозно парти за дъщеря им Чикаго, а Кание използва социалните мрежи, за да каже на почитателите си, че няма представа къде се провежда тържеството, защото не е поканен и Ким е отказала да му даде тази информация.

„Тази година поемам контрол над собствената си история“, каза той във видеото, в което съобщи, че не е поканен на рождения ден на дъщеря си. „Аз съм най-добрият баща, Йе (новото му име) версията на баща и няма да позволя това да се случи.“

Изглежда това е свършило работа, защото по-късно Кание е бил забелязан на партито и очевидно е научил къде е то

Близки на Ким Кардашиян твърдят, че Кание изопачава истината и за дъщеря му са били предвидени две партита – едно с майка ѝ и едно с баща ѝ. Идеята за това е била на самия Кание. Ким е била шокирана от твърденията му, че организира партито тайно и веднага, след като е попитал, рапърът е получил информация за мястото.

Снимка: Getty Images

Изглежда отношенията на Ким и Кание, които досега бяха приятелски, въпреки развода, ще направят остър завой и никой не може да предскаже как ще се развие тази история.