„Уважаеми жени, честит празник! Пожелавам Ви много любов, много успехи и много щастие! Бъдете здрави!“ – написа примата Лили Иванова още в първите минути на празничния 8 март.

„Честит празник, мили дами! Никога не забравяйте, че сте най-важни! Бъдете различни и не се страхувайте от нищо!“ – пожела Виктория Тасева от първи сезон на "Ергенът".

„Днес, в деня на жената, качвам снимка без грим, без филтри, без филъри, без корекции; с пори, с вена на челото, с бръчици, с тънки устни и ви напомням, че всяко “несъвършенство”, което имаме, ни изгражда като личностите, които сме днес. А може би и точно тези “несъвършенства” са се получили от най-незабравимите моменти на щастие в живота ни. Харесвайте се естествени, защото “несъвършенствата” ви правят уникални и неповторими, правят ви различни, нежни и красиви!“ – посъветва ни Кристин Йотова, съпруга на рапъра Тото.

„От мен за вас! Честит празник, мили момичета, жени и най-вече майки! Бъдете обичани, значими, необходими и неповторими! Бъдете!!! Мамо, обичам те!“ – написа от плажа в Бургас Валерия Дочева, участничка във „Фермата“.

“Исках да е женствено като всяка една от нас. И цветно като всяка една от нас. Исках да е сладко и лимонено, защото сме сладко-кисели красиви същества. Направете си прическа, сложете малко грим, главата горе и ние сме най-добрите! Честит 8 март, мили дами!“ – пише Мая Зухди от MasterChef в своя Инстаграм профил.

Симона Загорова пък представи новата си песен „Майчице“. Повече за нея вижте тук: