Честит 8 март, мили дами! Ето и нашите искрени пожелания към всички български жени в този прекрасен ден!

Людмила Филипова:
Пожелавам на българските жени да са обичани и желани, но най-вече да вярват в себе си и умеят  да се наслаждават на живота дори в трудните моменти, дори когато са сами!


Ива Дойчинова:
Пожелавам на всички зрителки на bTV по-често да са като красиви пролетни цветя, отколкото като мартенски тайфуни, да крият поне една тайна в сянката на миглите си и да бъдат като цъфнали дървета от усмивки и любов.

Гери Гочева:
Честит празник мили момичета! Днес е нашият ден и аз ви пожелавам от все сърце той да бъде изпълнен със щастливи мигове, жестове на уважение, красиви и желани подаръци, уханни цветя и вътрешна хармония и блясък в очите на всяка жена! Ние сме красотата, нежността и всеотдайната любов. Нека бъдем горди с всички тези свои качества и да вдигнем глава с усмивка, защото сме жени, а всички ние знаем колко много ни струва понякога да сме такива-носителки на женското начало. Аз се чувствам горда, че съм жена, а Вие? Бъдете горди и весело изкарване на празника! Много слънчеви усмивки от мен:)))


Юлияна Дончева:
Пожелавам на българските жени да бъдат здрави и да имат повече поводи за усмивка и добро настроение, защото усмивката е онзи искрен жест, който би направил разрешим всеки спор и би отворил всяка врата! Прекрасен ден!