1. La Cubanita En El Mar, Свети Влас

Снимка: Facebook

Намира се на самия морски бряг, като предлага средиземноморска храна и специалитети от Куба. Клиентите могат да насладят на най-различни шоу програми като латино вечери с неповторимия Алфредо Торес, изпълнители на живо, готина музика и спиращи дъха коктейли.

2. Bedroom Beach Club, Слънчев бряг

Снимка: Facebook

Бар, който се намира в емблематичния курорт Слънчев бряг. Доста известен сред младите, той се оказва едно от най-посещаваните места по нашето Черноморие. Купонът там трае цял ден и цял нощ… През деня покрай басейна, а вечер на дансинга. Звучи примамливо, нали?

3. Спутник, София

Снимка: Facebook

Добре дошли на борда на „Спутник“, намиращ се в центъра на София. Вкусна храна, неповторима обстановка и извънгалактически коктейли - все неща, които ще ви изстрелят в космическото пространство на извънземните преживявания. Барът е с модерен дизайн и приглушена светлина - подходяща обстановка за разпускане в петък вечер.

4. Club 22 Капана, Пловдив

Снимка: Facebook

Капана е едно от най-забележителните места в центъра на град Пловдив. Тесни улички с павета, цветни флагчета и графити, фестивали и галерии, това са само една малка част от красотите, които изпълват най-посещавания квартал в града. Какво следва след дълга и уморителна разходка? Чаша освежаващ коктейл може би. Club 22 е в неподозирана близост до вас. Време е за глътка изкусителна наслада с приятна компания. Заведението разполага с маси навън, за да се насладите максимално на вълшебната атмосфера на Капана.

5. Kite Bar

Снимка: Facebook

Kite Bar се намира в купонджийския Къмпинг Градина и е идеалното място за плажни партита и нови запознанства. Танци, пясък и море ще съпроводят целия ви престой там. А, защо да не хванете и малко тен на плажа, който е на една крачка разстояние, буквално?

6. Бар „Кораба“, Синеморец

Снимка: Facebook

Бар „Кораба“ се намира на северния бряг на Синеморец и е чудесно предложение за местенце, на което да се отдадете на заслужена почивка. Гледката е разкошна и може би точно поради тази причина е предпочитано място от десетки, които обичат наблюдават вълшебния залез на слънцето. Интересното тук е, че барът всяка година изглежда по различен начин, като променят цветовете и картините, които са обрисувани по стените във вътрешността на „кораба“. Цветно и зареждащо място, което приветства всеки, който умее да се наслаждава на красивото.

7. Бар Ботаник, плаж Червенка, Черноморец

Снимка: Facebook

Обичаш открити барове и морския бриз? Хубавите коктейли са най-голямото ти изкушение? На точното място си…. Представяме ви бар Ботаник. Той се намира на плаж Червенка в Черноморец и е най-изкусителното място за уникални коктейли по нашето Черноморие.

8. Beach bar, София

Снимка: Facebook

Когато ние не можем да отидем до морето, Beach bar го пренася до нас. В центъра на София, барът предлага атмосфера, подходяща за всеки, който иска забавление, купон и малко време с приятели. Дори в София лятото може да мирише на море.

9. Бар Петък, София

Снимка: Facebook

Петък вечер е време за петъчни забавления в бар „Петък“. Място за музика на живо, дискотека и нощен клуб. Много танци, весела обстановка и нови приятелства могат да превърнат петъчната вечер в един незабравим спомен. Петък е ден за разпускане и начало на един дълъг уикенд. Къде мислите да го прекарате?

10. Бар „Куче и куче“, Созопол

Снимка: Facebook

Нощите на морето са хладни, красиви и солени. Дните дълги, слънчеви и сладки. В бар „Куче и куче“ и денят, и нощта са незабравими. Лек шум на вълни, студен коктейл на плажа и бриз, галещ нежно кожата ви. Когато става въпрос за почивка и забавление всички сме на едно мнение – нека е най-доброто.

Не чакайте повече! Музика, приятели и свежи коктейли… Ето това е лято!

  • Велико Търново – котки в саксия, Царевец и 25 градуса през ноември
  • Макар и с 8 години закъснение защитена зона „Камчия“ е факт
  • Открихме къде се крие „тайната“ за пенсиите в България
  • Лятната ваканция на звездите
  • Забравете за Фейсбук и Инстаграм, докато сте на почивка. Ето защо
  • Пет нови защитени територии в България – сред тях са „Бабу́” и „Река Белица”
  • Животът им е във вашите ръце – как да предпазите домашните си любимци от летните жеги
  • Яхта под наем в България – какви са цените?
  • Суха, изтощена и заплетена - как да възстановим косата си след ваканция?
  • ТОП 10 на най-търсените места за каравани този сезон