Ивайло Цветков – Нойзи e бил спрян от полицията, докато шофирал с 2,12 промила алкохол, научава bTV. 

Полиция го е спряла около 2 ч. след полунощ, в кв. „Драгалевци“. Органите на реда се усъмнили и му направили тест за алкохол, който е отчел над 2 промила. Съставен му е акт.

Журналистът се ожени за тв водещата Мария Игнатова в село Житен. Двамата се врекоха един на друг в манастира „Рождество Богородично“, построен в края на XIX в. на мястото на манастир от XIII в., опожарен от турците.

 

Ивайло Цветков - Нойзи става поредният българин от хайлайфа, който е заловен да шофира, след като е употребил алкохол. 

Снимка: Instagram/@maria_ignatova28Припомняме, че преди това новината, че пияна е шофирала и певицата Белослава шокира последователите й. Тя бе задържана от органите на реда ден след рождения си ден. Певицата е била спряна от полицейски патрул в 04:30 сутринта. 

Дрегерът показал 1,2 промила алкохол. Тя била проверена, след като излязла от денонощен магазин и полицаите я последвали с колата си.

И това не е всичко. 

Готвачът Андре Токев влезе в затвора, след като беше арестуван в София за това, че е шофирал с близо 1,9 промила алкохол. Готвачът беше хванат да кара в нетрезво състояние не за първи път. През януари съдът одобри споразумение между него и прокуратурата за ефективно наказание от десет месеца. Впоследствие той бе освободен от затвора предсрочно.

Андре Токев има две дъщери, а от лятото на 2019 г. и внучка.