Луиза Григорова бременее заедно с най-добрата си приятелка Весела Бабинова. Двете са близки от 11 години и според актрисата съдбата е направила така, че всичко да им се случва едновременно. 

"Най-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н.", сподели Луиза. Тя е бременна в 9-ия месец и се очаква да роди съвсем скоро. 

„Туй то... Чакаме си новата версия“ - с тези думи и ехографска снимка Григорова съобщи преди време в Инстаграм щастливата новина, че е в очакване на първото си дете.

За фотосесията двете позират в дълги вечерни рокли на фотографката Симона Халачева, а за интериор са избрали ъндърграунда на софийските улици. 

Актрисата Весела Бабинова пък направи това през май, като показа коремчето си. "Знаех си, че за лятото ще съм във форма", с чувство за хумор написа тя. Баща на детето й е актьорът Владимир Зомбори. 

Двете приятелки са и колежки и в театъра. Те са изключително близки и помежду си се наричат "пинч". В първи курс Луиза разказва виц за пинчер, който намира за много смешен, а според Весела бил доста тъп. Оттам тръгва и любопитното обръщение.  

"Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички!", допълни трогателното си обръщение Луиза.