Има ли фенове на Ридли Скот? Защото имаме страхотни награди за всички почитатели на най-новия му филм "Домът на Gucci", любезно представени от "Форум Филм България".

За да имате възможността да спечелите една от наградите, трябва да отговорите правилно на въпрос за филма, като играта ще е проведе във Фейсбук страницата на Ladyzone.bg.

Наградите, които може да спечелите, са две - 1 бр. двоен кинобилет за филма "Домът на Gucci" и 1 бр. от книгата "Домът на Gucci" от Сара Г. Фордън.

Пълните правила за участие в играта може да видите в линка тук. 

"Домът на Gucci" ни потапя още по-дълбоко в неповторимия тон и дух на филма, разкривайки допълнителни подробности за историята и забележителния, изкусителен свят на богатство, стил и власт на семейство Гучи. Свят, зад който се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.

В центъра на сюжета на "Домът на Gucci" е чаровната и интелигентна Патриция Реджани (Лейди Гага), която е омъжена за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията модната империя.

Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния съпруг, хитрия му чичо Алдо (Ал Пачино), предприемчивия му братовчед Паоло (Джаред Лето) и старомодния му баща Родолфо (Джеръми Айрънс).

Режисьор на "Домът на Gucci" е сър Ридли Скот (Maрсианецът, Всичките пари на света, Последният дуел). Сценарият е дело на Беки Джонстън и Роберто Бентивеня, по едноименната книга Домът на Gucci на Сара Г. Фордън.

Продуценти са Ридли Скот, Джанина Скот, Кевин Дж. Уолш и Марк Хъфам, а наред с Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и Ал Пачино, в ролите се включват още Джак Хюстън, Салма Хайек, Камий Котен, Рийв Карни, Мехди Небоу, Маделина Диана Генеа и др. Ще бъдем специални гости в "Домът на Gucci" – от 26 ноември само в кината.