Ролята на Лейди Гага в предстоящия филм "Домът на Gucci" не се е отразила особено добре на звездата, пише "Пийпъл".

Певицата и актриса играе Патриция Реджани в новия филм на режисьора Ридли Скот по действителни събития, в който тя наема килър, за да убие бившия й съпруг Маурицио Гучи (в ролята е Адам Драйвър).

Гага позира за корицата на декемврийския брой на британския "Вог", като пред списанието сподели колко дълбоко се е потопила в персонажа си на Реджани.

"Имах известни психологически затруднения в един момент към края на снимките", споделя Гага. Звездата споделя, че независимо дали е била в хотелската си стая или на снимачната площадка, тя е живеела и говорила като Реджани.

"Спомням си, че излязох в Италия един ден с шапка, за да се разходя. Не бях ходила на разходка от около два месеца и се паникьосах - мислех, че съм на снимачна площадка", споделя Гага за загубата на връзка с реалността, която започва да изпитва покрай ролята.

Лейди Гага казва още пред списанието, че е работила върху персонажа си в продължение на три години.

"Ще бъда напълно честна и открита - живях като Реджани в продължение на година и половина. И през това време девет месеца говорих с италиански акцент", споделя тя.

"Исках да направя истински и пълнокръвен човек от Патриция, а не карикатура", казва още Гага пред "Уолстрийт джърнъл".

"Чувствах, че най-добрият начин да почета Маурицио и италианците беше изпълнението ми да бъде автентично от перспективата на жена. Да бъда не италиано-американска жена, а италианка", допълва тя.

В "Домът на Gucci" участват още Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Джаред Лето, Салма Хайек, Рийв Карни и Джак Хюстън. Филмът излиза в кината на 24 ноември.