В началото на тази година актьорите Ана де Армас и Бен Афлек се разделиха. В момента целият свят следи как ще се развият отношенията между Афлек и певицата Дженифър Лопес, но интересни неща се случват и в живота на Ана де Армас. Според източници на сайта Page Six звездата от „Вади ножовете“ е обвързана с бизнесмена Пол Букадакис.

Таблоидният сайт съобщава, че Ана и Пол излизат вече от няколко месеца и мъжът дори я е запознал с членове на семейството си. Двамата са се запознали благодарение на общ приятел и са прекарвали доста време заедно доскоро. Точно сега не могат да са заедно, защото Ана е в Майорка за снимките на нов филм на „Нетфликс“, в който ще участва заедно с Райън Гослинг.

Кой е Пол Букадакис?

Снимка: Getty Images

Новият мъж на Ана де Армас е съосновател и главен изпълнителен директор на компанията „Wheel“, която през 2017 г. беше купена от „Тиндър“. Така Букадакис става вицепрезидент на популярния интернет форум.

Снимка: Getty Images

Пол живее в Тексас, но прекарва част от времето си в Калифорния.

Пол Букадакис и Ана де Армас бяха забелязани заедно още през април, но тогава медиите не успяха да идентифицират мъжа, с когото е актрисата.

Снимка: Getty Images

Това е първият мъж, с когото ни е известно да излиза новото момиче на Бонд, след като се раздели с Бен Афлек.