Близък на Хю Джакман и Дебора Лий Фърнес, разкри пред "Дейли мейл" причините за развода на звездната двойка. Според него върху отношенията на съпрузите негативно са повлияли от блокирането по време на COVID-19 пандемията и продължаващите стачки на холивудски актьори и сценаристи.

Приятелят на двойката смята, че през последните години любовта между Хю и Дебора започнала да се превръща в приятелство и окончателно рухнала по време на пандемията от коронавируса. Двойката работила върху връзката си, опитвайки се да преодолее възникналото между напрежение и да възстанови старите чувства, но накрая признаха, че най-доброто решение би било да останат приятели.

Снимка: Getty Images

„Опитаха се, но не успяха. А стачките само влошиха всичко, поставяйки ги в същото положение като по време на ковид, когато просто пилееха енергията си. Хю установи, че магията, която някога е съществувала между него и съпругата му, е изчезнала. Деб също имаше подобни мисли и опасения. Така че беше най-добре да се разделят“, обяснява източникът.

Той допълва, че бившите съпрузи винаги ще бъдат свързани от общите им деца, така че никога няма да кажат нищо лошо един за друг, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

„Просто тяхното време мина и те са приели съдбата си“, каза той. Припомняме, че Джакман и Фърнес обявиха развода си след 27 години брак в съвместно изявление. Двойката има две осиновени деца: 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава.