Почитателите на Джак Никълсън трябва а започнат да ходят на всички мачове на баскетболния отбор „Лейкърс“, ако искат да имат шанс да зърнат големия актьор, награден с три „Оскар“-а. Тази седмица Никълсън се появи на публично място за пръв път от почти две години.

Снимка: Getty Images

Фотографи заснеха 84-годишния актьор сред публиката на мача, заедно със сина му Рей, който също е актьор.

Предишната публична поява на Джак Никълсън беше я началото на 2020 г., отново на мач на „Лейкърс“.

Снимка: Getty Images

Последните роли на Джак Никълсън са във великолепния филм на Мартин Скорсезе „От другата страна“ от 2006 г., „Ритни камбаната с финес“ от през 2007 г., и в кинопровала „Как да разбера“, който се превърна в един от най-губещите филми от последното десетилетие.

Снимка: Getty Images

След това Джак Никълсън просто изчезна. Вече не излизат филми с негово участие и не се е насочил към телевизията, както правят много актьори в последните години. Рядко дава интервюта и избягва публични появи, с изключение на редките случаи, в които ходи да гледа баскетбол и задължително става център на вниманието.

Снимка: Getty Images

През 2017 г. беше обявено, че Джак Никълсън ще се снима в холивудския римейк на немския филм „Тони Ердман“, но нищо повече не се чу за филма и в момента проектът е изоставен.