Актьорът Джерард Бътлър се е разделил с дългогодишната си приятелка - дизайнерката Морган Браун, съобщава People. Двамата бяха заедно около 6 години, като през това време няколко пъти се разделяха и събираха. Aктьорът често споделя, че не би искал сватба, но е готов да стане баща. Много хора си мислеха, че именно дизайнерката ще бъде сериозната жена до актьора. С нея той присъства и на премиерата на филма "Код: Ангелът". Търсенето обаче явно продължава.

Снимка: Getty Images

Бътлър е излизал с доста известни и красиви жени, след които Дженифър Анистън и Камерън Диас, Наоми Кембъл, Линдзи Лоън. С останалите си колежки той просто не се притеснява да флиртува. Когато го питат защо все още няма сериозна връзка, актьорът често отговаря, че все още не е срещнал онази, която за него ще бъде перфектната половинка. "Трудно е, когато трябва постоянно да пътуваш. Кой ще се навие на това? Но и кой казва, че животът трябва да е само една връзка? Може би трябва да имаш множество кратки връзки", допълва още той. 

Снимка: Getty Images

През 2013 г. той излиза с румънската актриса и продуцент Мадалина Ганеа.

Да не забравяме обаче, че най-голямата си любов, на която и досега казва "Обичам те" той откри в България. Това е кученцето Шушка. Той осинови бездомното куче през ноември 2017 г., докато снимаше филм в България.