Дженифър Анистън направи странен гаф като инфлуенсър, но последователите й веднага я разкриха. 

Още с първата снимка в Инстаграм профила си и само за 1 час звездата от "Приятели" събра повече от 115 хиляди последователи. Към момента хората, които я следват, са над 38 милиона. Затова е съвсем логично актрисата да използва профила си като инфлуенсър. Последния продукт, който рекламира, е протеин, но точно с него се получи интересен гаф.  

Анистън сподели кратко клипче, в което добавя протеин към кафето си. Накрая доволно отпива от получената напитка. Наблюдателни последователи обаче забелязали, че лакът на ръцете, приготвящи напитката, и този на Дженифър в края на видеото е съвсем различен. Това ги кара да смятат, че става дума за две различни жени и Джен не приготвя сама протеина си. 

В кадър се вижда, че жената, която прави кафето, е с лак в цвят бордо. Дженифър пък държи чашата с ръце с маникюр в телесен цвят.  

В коментари последователите й написаха следното:

  • "Знаменитостите са толкова скучни в наши дни."
  • "Маникюрът й! Толкова е очевидно!"
  • "Харесвам я, но тя отпива ли наистина от това кафе?"

Някои обаче предположиха, че Дженифър е снимала видеото в продължение на няколко дни и е сменила лака си за нокти между снимките.

Снимка: instagram.com/jenniferaniston/

Други потребители се зачудиха защо холивудската звезда има нужда да продава кафе с протеин в Инстаграма си. Един от тях дори иронично коментира: "Свършили са й последните 300 млн. долара".

Снимка: instagram.com/jenniferaniston/