Дженифър Лопес се появи на Мет Гала в луксозна рокля на Schiaparelli с необичайно скулптирано деколте, украсено с кристали.

Не тоалетът й получи най-много коментари, а лицето на звездата - мнозина започнаха да пишат, че Дженифър е прекалено слаба.

Въпреки, че 54-годишната Лопес редовно показва тренировките си и, съдейки по концертите, е в отлична форма, потребителите в социалните мрежи постоянно се чудят дали тя не приема "Оземпик".

Според интернет потребителите тя е по-стройна от всякога.

Снимка: Getty Images

"Оземпик" е лекарство за диабетици, което придоби голяма популярност сред холивудските звезди.

Те го използват, за да отслабнат.

Снимка: Getty Images

Коментаторите пишат: "О, лице на "Оземпик". Това ли си ти?", "Май някой е пил твърде много "Оземпик"?", а някои отбелязват, че тя изглежда уморена - това се забелязва дори въпреки ретуша на снимката.

Именно умореното лице е една от последиците от приема на "Оземпик".

Снимка: Getty Images

Лопес бе на Мет Гала без съпруга си Бен Афлек.

Официалната причина е, че той е зает със снимки на нов филм. Носят се слухове обаче, че нещата в отношенията им куцат.

Джей Ло не е първата звезда, за която се подозира, че пие хапчета за отслабване.

Същите въпроси се задават и на Ким Кардашиян, която през 2022 г. отслабна твърде бързо, а тази година показа неестествено тънка талия на Мет Гала, както и на Кристина Агилера. Не всички знаменитости са готови да признаят, че са прибягвали до лекарства: най-често те крият факта, че са отслабнали не с помощта на тренировки и диети, или се опитват да не коментират тези слухове.