Казвали ли са ви вашите, че сте много разсеяни и някой ден може да си "забравите главата"? Е, това вече не е само израз, защото въпросното нещо се е случило на Джаред Лето. Актьорът, разбира се, не е загубил главата, която е на раменете му, а онази, която беше в ръцете му на Мет Гала бала тази година.

Сигурно си спомняте, че Джаред Лето събра всички погледи, като се появи на екстравагантното събитие с червена рокля на Gucci и копие на собствената си глава под ръка.

Снимка: Getty Images

Лето наскоро сподели пред списание "GQ", че след събитието главата му е изчезнала: "Нямам представа къде е. Мисля, че някой може да я е откраднал. Ако някой вземе, че я намери, нека да я донесе в най-близкия магазин на Gucci и ще получи чифт мръсни маратонки."

Изчезването на главата всъщност не е толкова незначителна загуба, защото изработеното от италианската модна компания копие струва 11 хил. долара. Така че, ако някой наистина попадне на изчезналия... аксесоар, най-вероятно ще предпочете да го запази и да го продаде по-късно, вместо да се възползва от не толкова щедрото предложение на актьора.