Лятото наближава и всеки се замисля кай е най-лесният, достъпен и същевременно интригуващ начин да влезе в добра форма.

В последното за сезона предаване на „Високи токчета” водещите Ива Дойчинова и Юлияна Дончева ще срещнат зрителите с едни изключително интересни хора: Пол Макгинли - състезател и дизайнер на терена на обновеното голф игрище в Равно поле и победителя в „Сървайвър” – Станислав Илиев-Финдо.

Оказва се, че най-голямата заблуда за голфа е това, че той е елитен и недостъпен спорт. Последните световни тенденции се опитват да го доближат до хората и страстта и емоцията, които той дава да бъдат изпитани от всеки, който желае. В България този спорт става все по-популярен и световната тенденция важи с пълна сила. Голфът  е и един от най-вълнуващите начини за постепенно възвръщане на формата и то с игра, която ти дава несравним досег с природата.

„Ако се научиш да играеш голф сега, то само след 2 месеца ти можеш да се състезаваш на едно игрище с професионалисти. В тениса, това е невъзможно. При голфа е възможно, защото играеш срещу игрището” – споделя голф легендата Пол Макгинли.

Каква е специалната здравословна програма „Подобри себе си”, създадена от бившия национален състезател по кану-каяк Станислав Илиев-Финдо? Защо е важно за всеки да избере своя индивидуален начин да се тонизира и как да балансираме между натоварен седмичен график и забавни физически игри през уикенда? – тази неделя, 12:30 ч. в последното за сезона издание на „Високи токчета” по bTV.