Попфолк певицата Преслава е горда майка на Паола - едно „щуро момиче“, което навърши 5 години с купон на тема „Русалката Ариел“. Майка и дъщеря позираха за снимки пред приказна украса с балони, морски създания, водорасли и вълшебна 3Д торта на три етажа.

 

 

„Честит рожден ден на най-ярката звезда в нашия живот. Благодарим ти, че ни правиш толкова щастливи. Обичаме те!“, написа Преслава в своя Инстаграм, споделяйки снимки от празненството.

На един от фотосите присъства и бащата на Паола и половинка на певицата – Павел Лазаров.

Както подобава за подобно събитие майка и дъщеря са подбрали най-красивите тоалети. 5-годишната Паола е с розова рокля с 3Д флорални декорации, а мама Преслава блести в малка черна рокля с акцент върху талията.

Сладката Паола често присъства в публикациите на майка си в социалните мрежи и винаги привлича внимание със своята усмивка и детска невинност. Всеки рожден ден на малката сладурана се отбелязва по подобаващ начин и с любимите й герои:

 

 

Вижте още сладки моменти, споделени между майка и дъщеря:

 

Вижте във видеото какво споделят колежките и добри приятелки Преслава и Софи Маринова за дуета и за близките си отношения: