Актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се присъединиха към колегите си от оригиналния сериал "Сексът и градът", докато снимат новия му сезон "И просто така..." (And Just Like That...) за HBO Max пред музикално училище в нюйоркския квартал Манхатън.

56-годишната Кристин Дейвис беше придружен от Евън Хендлър, известен с ролята на Хари Голдблат, съпруг на Шарлот Йорк, пише още сп. "Пийпъл".

55-годишната Синтия Никсън беше забелязана с Дейвид Айгенберг, който изигра Стив Брейди - съпруг на героинята й Миранда Хобс.

Кристин Дейвис и 60-годишният Хендлър също бяха придружени от две млади дами, които изглежда ще играят вече порасналите им дъщери Лили и Роуз.

Снимка: Getty Images

Докато Синтия Никсън и 57-годишният Айгенберг се присъединяват към актьор, който изглежда ще изиграе сина им Брейди.

56-годишната Сара Джесика Паркър също беше забелязана с Уили Гарсън, който играе Станфорд Блач - най-добрият приятел на героинята й.

На кадрите не се вижда обаче Крис Нот, който изигра Тузара – мъжът, в когото е влюбена Кари Брадшоу в сериала, преди двамата най-накрая да се оженят във филма "Сексът и градът", чиято премиера бе през 2008 г. Потвърдено е обаче, че 66-годишният Нот отново ще влезе в ролята на Тузара в новия сезон на "Сексът и градът".

На снимачната площадка все още не е забелязан и Джон Корбет, който преди това сподели че е бил много развълнуван отново да влезе в ролята на Ейдън Шоу - още една от любовните тръпки на Кари в оригиналния сериал.

Новият сезон ще включва 10 епизода, като ще проследи Кари, Миранда и Шарлот, "докато направляват пътуването от сложната реалност на живота и приятелството през техните 30 години до още по-сложната реалност на живота и приятелството през техните 50 години".

Паркър, Никсън и Дейвис официално обявиха новината за завръщането на сериала "Сексът и градът" в Инстаграм през януари.