Още с първата си бременност Риана скандализира доста от своите фенове с тоалетите, които носеше. Рокли за бременни и панталони в висока ластична талия не са нещо, което може да откриете в нейния гардероб. С втората бременност нещата са  още по-интересни. 

Мега звездата обсипа наедрялото си коремче с диамантен блясък. Когато си звездата, изпяла "Shine bright like a diamond" това е някак съвсем логично. 

Снимка: FEИTY beauty by Rihanna

"Обсипи се с диамантен прах" e слоганът за този продукт.

А ето и малко повече за него. 

Снимка: FEИTY beauty by Rihanna

DIAMONDBOMB придава на тялото блясък в нюанс платина. Текстурата му е подобна на желе - мека и фина. Според описанието на Fenty Beauty се разтапя при досег с кожата. 

Снимка: FEИTY beauty by Rihanna

Може да се нанася навсякъде - кожата на тялото, лицето и дори косата. За диамантения прах може да се използва специална четка или просто да се разнесе с пръсти.

Новината, че Риана ще става майка за втори път стана ясна, когато певицата се появи с прилепнал червен гащеризон на полувремето на Super Bowl LVII. 

Изпълнителката на "Love on the Brain" заяви миналата, че се чувства така, сякаш "може да завладее света" и "може да направи всичко", откакто е станала майка.