Певицата Кейти Пери и годеникът ѝ Орландо Блум съобщиха, че бебето им ще се роди в края на лятото, така че всеки момент очакваме щастливата новина. Актьорът от „Властелинът на пръстените“ и „Карибски пирати“ явно не иска да оставя бъдещата си съпруга да си почива и сподели видео как я кара да танцува до движещата се кола.

Снимка: Getty Images

Във видеото Кейти Пери изглежда е заспала, когато Орландо Блум я пита кой ден е. След това обявява „Значи е петък“ и пуска песента "Push The Feeling On".

Кейти Пери има известни затруднения да излезе от колата, заради напредналата си бременност, но когато успява, показва на почитателите си значително издутия си корем. Бременната певица започва да танцува и да следва колата, докато в един момент не спира, очевидно много изтощена.

Снимка: Getty Images

Неотдавна Пери сподели своя снимка, на която се вижда как си почива в магазина, в който е отишла да купи последните необходими неща, преди семейството им да се увеличи.

35-годишната жена сподели, че вече ѝ е писнало да е бременна. Това ще ѝ е първото дете и Пери призна, че са ѝ били необходими години, за да се реши. За Орландо Блум това няма да е ново преживяване, защото той вече е татко на момченце от предишния си брак.