Актьорът Брад Пит, един от най-желаните мъже в Холивуд, изглежда има нова жена в живота си. Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ беше за белязан от почитатели в компанията на дама, която беше разпозната като 35-годишната Лиса Стели.

Снимка: Getty Images

Двамата са забелязани заедно в хотел в луксозния квартал Бел Еър в Лос Анджелис. Те са вечеряли заедно в ресторанта на хотела, след като са били настанени в отдалечено сепаре, съобщава очевидец в сайта Deuxmoi.

Само преди месец Лиса Стели приключи кратката си връзка с актьора Скайлър Остин, може би защото е открила нова любов. Колкото до Брад Пит, той не е имал продължителна и публична връзка от развода си с Анджелина Джоли.

Снимка: Getty Images

Преди да започне да излиза с Скайлър Остин, Лиса Стели беше омъжена за телевизионния водещ Джак Озбърн, син на музиканта Ози Озбърн. Двамата финализираха развода си през 2019 г. след почти 7 години брак и три деца – на 3, 6 и 9 години.

Снимка: Getty Images

Информацията за потенциалната нова връзка на Брад Пит идва по време, когато бившата му съпруга Анджелина Джоли беше забелязана с първия си съпруг Джони Лий Милър.

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Анджелина все още не са постигнали пълно споразумение по развода си, макар и от юридическа гледна точка вече да са разведени. Двамата водят тежка съдебна битка за попечителството на децата си, която продължава вече няколко години.