Актьорът Брад Пит най-накрая разкри тайната на своя почерк в стила – естетика без грам усилие.

"Ако имам стил, той е в това, че нямам стил", казва 57-годишният актьор пред сп. "Esquire". И все пак Пит е научил някои неща относно доброто съчетаване на дрехи и безупречния аутфит!

"Харесва ми едноцветното, без да изглежда като униформа. Харесва ми изчистената линия. А също и детайлите в шевовете, начинът, по който се усеща материята", обясни той.

Носителят на „Оскар“ обича да инвестира в луксозни материи, вместо лъскави или модерни. Казва, че стилът му е „воден от комфорта“.

"Харесва ми усещането за камера Lecia, начинът, по който часовникът стои на ръката. Не искам да изглеждам тенденциозно, но ако се приближите, да забележите", продължава той. "Това са малките детайли, които са важни за мен. Твърде изтощително е да се следват тенденциите. И аз презирам билбордовете; просто не искам да съм като билборд", казва още той и добавя, че докато остаряваш, ставаш по-нервен и комфортът става по-важен - „толкова е просто“.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ участва в новата реклама на известна марка кафе машини, в която зрителите ще видят част от ежедневието на звездата - как се вози на мотоциклет, как си взима кафе на зърна, прибира се у дома, за да се отпусне с чаша домашно приготвено капучино.