Природозащитничката Бинди Ъруин реши да си даде почивка от социалните мрежи. Желанието ѝ е да прекарва повече време с любимите си същества – дъщеря ѝ Грейс и животните в австралийската зоологическа градина.

„Давам си почивка от социалните мрежи и повечето си публична работа за един месец, за да бъда с красивата си дъщеря и чудесното си семейство“, написа Бинди. „Много съм благодарна, че мога да споделя нашия живот и работата по опазване на околната среда с вас, но сега се нуждая от време да се фокусирам върху щастието на семейството си (както човешко, така и животинско).“

Бинди, дъщерята на Стив Ъруин, известен по целия свят като Ловеца на крокодили, роди дъщеря си на 25 март 2021 г. Грейс е дете на 22-годишната Бинди и съпруга й Чандлър Пауъл, неин колега в семейния зоопарк в Астралия.

Бинди и Чандлър се ожениха през март 2020 г. с камерно тържество заради пандемията. Тъй като бащата на булката Стив Ъруин почина през 2006 г., тя е била съпроводена до олтара от нейния брат Робърт.

Стив Ъруин е австралийски природозащитник и телевизионна звезда, станал популярен чрез телевизионния сериал "Ловецът на крокодили", излъчван по цял свят. Стив загина през 2006 година, когато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф, скат го убожда близо до сърцето с отровния шип на опашката си. Тогава Бинди е само на 8 години.

Въпреки трагичната смърт на Ъруин, дъщеря му се надява, че малката Грейс ще изпитва само любов към животните на планетата и ще е достойна наследница на дядо си. Тя дори разкри, че е избрала името Уориър, което означава „войн“, за да почете паметта на баща си – най-смелият природозащитник и войн на околната среда в целия свят.

Грейс вече дори е почетен служител на зоопарка и дори си има своя униформа с подходящ размер и бродирано име.