Музикантите от най-успешната момчешка група на всички времена изненадаха почитателите си, като изведоха децата си на сцената на концерта си в Лос Анджелис. Ник Картър, Ей Джей Маклийн, Хауи Дъроу и Кевин Ричардсън, които преди близо 30 години основаха култовата група, днес до един са родители.

Ник Картър, който е най-известният член на американската банда, е баща на три деца, но доведе само две от тях – 6-годишния Один и 2-годишната Сърша. Маклийн доведе на сцената дъщерите си Ава и Лирик на 9 и на 5 години. Пред публиката излязоха и синовете на Хауи Дъроу, които се казват Джеймс и Холдън и са на 13 и на 9 години. Синовете на Кевин Ричардсън, Мейсън и Максуел, също излязоха на сцената. Момчетата са на 14 и 8 години.

Децата не само придружиха известните си бащи по време на изпълнението им, но дори пяха заедно с тях.

Снимка: Getty Images

„Бекстрийт Бойс“ започнаха музикалната си кариера през 1993 г. и станаха изключително популярни през 1996 г., когато направиха първия си албум. Днес групата има 9 албума, от които са продали над 130 млн. копия, което ги прави най-успешната момчешка група на всички времена.

Снимка: Getty Images

Самите музиканти не харесват термина „момчешка група“, тъй като хората го свързват с групи, които държат повече на представянето си, отколкото на качеството на музиката. Освен това момчешките групи рядко имат дълъг живот, макар че има и изключения.

Въпреки че "Бекстрийт Бойс" са продали най-много албуми, най-популярната момчешка група от последните години е One Direction. Вижте повече за тях: