В своя отбор Галена успя да привлече 14 участници след излъчените 5 епизода от първия етап „Кастинги на тъмно” на музикалния формат „Гласът на България”. Нежният пол засега доминира в отбора, като жените са общо 10, а мъжете са трима. В отбора откриваме и един дует.

Припомняме, че в новия осми сезон на музикалното риалити треньорите могат да привлекат неограничен брой участници в отборите си. Преди следващия етап обаче те ще трябва да ги намалят до 14.

Вижте всички кандидати за титлата „Гласът на България”, избрали Галена да свой ментор до този момент, и си припомнете техните изпълнения.

21-годишната Петя Панева от Варна бе участникът, който откри музикалния сезон. Решила е да участва в "Гласът на България" заради семейството си, което я подкрепя и я е подтикнало да се запише. Тя изпя народната песен „Аврам Зорница думаше“ и изправи четиримата ментори и публиката на крака. Изпълнението й вече се радва на близо 600 хиляди гледания в официалния YouTube канал на „Гласът на България“.

Екатерина Сава, която по професия е адвокат, също си извоюва място в следващия етап на шоуто. Тя изпълни „One Night Only“ на Дженифър Хъдсън и успя да обърне всички столове. Участничката показа и своите оперни умения, изпълнявайки „O mio Babbino Caro“ специално за зрителите на „Гласът на България“. Екатерина стана второто попълнение в отбора на Галена, която приветства участничката с думите „Искам България да чува такива гласове като теб!“.

Мартин Николов е 28-годишният лекар от Плевен, който предизвика дъжд от емоции и аплодисменти на световно ниво с изпълнението си на блус парчето „Make it Rain“. Голямо признание за таланта му дойде и от глобалната класация на The Voice за месец септември, където влезе и неговото изпълнение.

За решението си да избере Галена споделя, че много хора му задават въпроса, защото точно нея. „Бях си решил преди да отида на сцената, че на момента ще реша при кой треньор да отида, но Галена ми каза, че ще ме заведе на финал, затова избрах нея”, каза в студиото на COOLt пеещият доктор.

Кристофър Галовски е на 25 години от Кнежа. Мечтае си да направи концерт на стадион "Васил Левски". Кристофър изпълни българската поп фолк песен „Да си тук“ пред треньорите и си спечели място в отбора на Галена.

Димитър Колев е на 25 години от Стара Загора. На 14 осъзнава, че е с различна сексуална ориентация. Преминал е през доста препятствия, но баща му го определя като много спокоен и уравновесен. Димитър разтърси сцената с гласа си и невероятното изпълнение на песента на Ейми Уайнхаус „Back to Black“ и избра да бъде следващото попълнение в отбора на музикалната дива Галена

Виктория Зафирова е на 29 години и е от град София. Тя е рок певица и има дъщеричка на три години. Виктория е успяла да се пребори със силна зависимост и сега е на сцената на "Гласът на България", за да покаже своя талант. Тя беше избрала да изпълни песента „I See Red” и си заслужи мястото в следващия етап на предаването.

Мойра Янкова е на 17 години и е от град Варна. Тя е позитивен човек и обича всичко около нея да е цветно и да се случва с усмивка. "Музиката е моят живот", признава талантливата изпълнителка. Мойра реши да покаже вокалните си способности, изпълнявайки хита „Dance Monkey” – песен, която покори музикалните класации по целия свят.

Сандра Цветанова e eдин от най-трогателните участници, не само със своята история, но и със своя глас. 19-годишното момиче от Перник беше в публиката на шоуто с баба си, която не очакваше, че внучката й ще бъде следващият участник на сцената. Младата дама изпълни песента „You Are The Reason“ на сцената на „Гласът на България“ и си заслужи четири обърнати стола. „Не предполагах, че и четиримата ще се обърнете“, коментира момичето. В крайна сметка Сандра избра Галена за свой треньор.