Папи Ханс представи третата песен от своя албум "Цветовете на тъгата" – "Не ми пука".

Константин Трендафилов, както е рожденото име на твореца, е автор на текста и на музиката. Той е и режисьор на клипа.

„Много е странно. Пишеш тъжна песен в тъжно време. Но минават месеци. И излиза, когато си изпълнен с щастие. И вече не те натъжава. Просто те кара да видиш, че тъгата е много близко до щастието. Че всички емоции са едно. Обратното на липса на емоция. С годините се научих да прегръщам тъгата и да се страхувам само от апатията“ – сподели емоциите си Папи Ханс, който тази пролет достигна до полуфинала на "Dancing Stars".

Снимка: Instagram.com/iampapihans/

„Минорът ти отива, защото е фин, но твоят никога не е само минор, има винаги и мажор. Песните ти отразяват реалния живот и карат хората да се опознаят и обикнат повече. Това, което правиш вълнува“ – коментира фенка на изпълнителя в Инстаграм, а друга добавя следния диалог:

„Дъщеря ми: Кой е това?
Аз: Папи Ханс мамо..
Тя: Искам видя Папи Танц“. 

Новата песен коментира и Красимира Дамянова от "Фермата" 7.
„Предпочитам да крещя, да се тъпча с гадории, да надувам музиката ден, два, седмица и да ми мине, отколкото онова тихо чувство на "не ми пука" дори за секунда, ужасно чувство“ – сподели тя.

Поетът и музикант Папи Ханс се представя много добре и на дансинга.

„Много добре се чувствам, отслабнах 4-5 килограма. Аз съм сянка на мъжа, който бях преди. Не съм разочарован, защото, когато вляза в конкурс, никога не печеля. Казах на другите участници „Не ме прегръщайте все едно съм умрял“. С много от тях станахме приятели и ще се виждаме. С Ани например със сигурност ще се виждаме. Обещах й да й пиша от време на време „Страх ме е“, защото това ми беше репликата секунди преди да танцуваме“ – сподели Константин Трендафилов пред bTV след участието си в "Dancing Stars", където танцува заедно с Ани.