Големи новини за феновете на Тимъти Шаламе - любимият актьор на всички милениали в интернет, както на и всички жени, разбира се.

Звездата от "Призови ме с твоето име" (Call Me by Your Name) ще влезе в ролята на един от най-емблематичните музиканти на всички времена – Боб Дилън.

Сайтът Deadline съобщава, че от Searchlight Pictures са сключили договор с американския режисьор Джеймс Манголд за биографичн филм на Боб Дилън, а Шаламе прилича на музикалната легенда и носител на Нобелова награда за литература както никой друг.

Въпреки че филмът засега технически е без заглавие, като такова се сочи името "Going Electric", но предстои да разберем.

Името на филма изобщо няма да бъде изненадващо, предвид че именно младият Дилън прави изключително популярна електрическа китара и вбесява фолк пуританите в Америка, като същевременно създава един от най-повратните моменти в развитието на рок музиката.

герта Гъруиг и Тимъти Шаламе на 90-ата церемония по връчване на наградите "Оскар"

Последната впечатляваща роля на Тимъти Шаламе беше във филма "Малки жени" (Little Women) на Грета Гъруиг - ако все още не сте го гледали, не пропускайте да го направите, защото е прекрасен.

Същевременно около името на режисьора Джеймс Манголд напоследък най-много се шуми покрай филма "Форд срещу Ферари".

В случая е по-важно да се отбележи работата му през 2005-а по биографичния филм "Да преминеш границата" (Walk The Line) за едно от най-емблематичните имена в американската музика от миналия век - Джони Кеш.