Номинираният за „Оскар“ за ролята си в „Призови ме с твоето име“ Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп, дъщеря на популярния актьор, така и не потвърдиха подозренията, че имат връзка, но това вече е излишно, след като двамата бяха снимани да се целуват страстно на яхта в Италия.

Целувката и провокира много коментари и шеги в интернет:

„Според мен Лили-Роуз Деп и Тимъти Шаламе заслужават „Оскар“-и заради това, че се държат толкова неловко и странно помежду си и ни убедиха, че не са двойка, а всъщност се натискат на яхта в Капри.“

„Лили-Роуз прилага на Тимъти Шаламе „целувката на диментора“ (създания от „Хари Потър“, които изсмукват душите на хората).“

Двамата се запознаха на снимките на филма „Кралят“, в който 23-годишният Шаламе играе ролята на крал Хенри V. През следващите месеци се появиха подозрения, че двамата може да имат връзка, но актьорите отказваха да коментират. Папараците няколко пъти успяха да ги снимат задно, хванати за ръка или прегърнати. На някои от снимките двамата дори се целуват, но далеч не толкова показно, колкото на яхтата.

В началото на тази година феновете заподозряха, че връзката е била кратка и е приключила, защото Тимъти Шаламе не дойде с Лили-Роуз на премиерата на филма "Красиво момче", а с… майка си. И за пореден път отказа да коментира какви са отношенията му с дъщерята на Джони Деп.

Снимка: Getty Images

Двамата обаче дойдоха заедно на фестивала във Венеция за премиерата на „Кралят“, в който участват. Оригиналната продукция на Netflix ще е достъпна за потребителите на платформата от 1 ноември. Във филма участва също и Робърт Патинсън.