Един от най-обичаните сериали у нас – „Опасни улици“ – се завръща с премиерни епизоди – вече в ефира на bTV Story.

От 28 октомври (понеделник) зрителите на семейния канал ще могат да проследят новите интригуващи и заплетени случаи, пред които култовият полицейски екип на татко Ръза предстои да се изправи в дългоочакваните серии от култовата поредица.

Те ще се излъчват всяка делнична вечер от 19:00 ч., а повторения ще вървят на следващия ден от 10:30 ч.

 

Полицейската сага разказва за истинското лице на Истанбул, където ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. Един полицейски екип трябва да въдвори ред и се отдава на мисията си безрезервно и с цялото си сърце.

Без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват различни драми и вълнения, но силната връзка, която са изградили помежду си, винаги ги крепи и ги кара да се чувстват като едно семейство.

„Опасни улици“ е истински феномен както у нас, така и в южната ни съседка, където върви от 2006 г. насам. Криминалният хит е един от най-дълго излъчващите се сериали в Турция, като общият брой на епизодите към този момент наброява 685. В България „Опасни улици“ тръгва през 2011 г. и приковава вниманието на зрителите вече цели 13 години.

Наред с обичаните актьори Зафер Ергин (татко Ръза), Илкер Инанолу (Енгин), Йозгюр Озан (Хюсню), Озан Чобанолу (Хакан), Шефкет Чорух (Месут), Оя Окар (Селин) и Оуз Пече (Емре), към състава на „Опасни улици“ ще се присъединят и нови имена – звездата Мустафа Юстюнда („Научи ме да обичам“, „Милост“, „Великолепният век: Кьосем“) ще влезе в ролята на новия злодей в сагата, а младата надежда Хасан Дениз Яран ще се превъплъти в образа на комисар Кадир Коркмаз.

Как екипът на татко Ръза ще продължи да се бори срещу беззаконието в Истанбул, не пропускайте да разберете в премиерните епизоди на „Опасни улици“ – от 28 октомври (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по bTV Story!

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK