Бродуейският спектакъл "АВЕНЮ Q", който грабна сърцата както на критиците по света, така и на публиката, ще се изиграе на 17 юни от 21:00 ч. на сцената на парк-театър "Борисова градина".

Подгответе се за много смях, страхотни костюми, прекрасни песни и едно истинско забавление, което обръща внимание на някои от най-чувствителните теми в обществото по начин, който несъмнено ще събуди усмивка на лицето ви, а тялото ви ще започне да се движи в ритъма на песните от спектакъла "АВЕНЮ Q". 

Спектакълът е отличен с три награди "Тони" и награда "Икар" 2018 г. – едно изключително представление, което е обичанo, както отвъд Океана, така и в България.

Сцената на парк-театър "Борисова градина" ще завладеят Камен Асенов, Венцислава Асенова, Цветелин Павлов, Лилия Гелева, Гьорги Георгиев-Антика, Павлета Семова, Мила Люцканова, Ангел Николов (пиано) и Рафи Бохосян. 

Вероятно е трудно да си представите, че някога ще се смеете с глас на шегите на симпатични кукли. Ако изпитвате съмнения, че това е възможно, дайте шанс на хитовия мюзикъл за възрастни "АВЕНЮ Q". 

Повече за събитието можете да научите тук.