Отскоро София си се сдоби с истинско лятно кино, в което зрителите ще се чувстват комфортно при всякакви метеорологични условия. След успехът на множеството театрални спектакли и концерти на Софийската филхармония, Парк-театър „Борисова градина“ се отправи към следващото си предизвикателство, което гарантира достъпа на столичани до забавления през цялото лято.

Парк-театър „Борисова градина“ се превърна в Парк-кино „Борисова градина“, прибавяйки в афиша си и световни филмови хитове и нашумели заглавия. Киното е покрито и се намира в самия център на София – любимата на всички ни „Борисова градина“.

Парк-кино „Борисова градина“ предлага на зрителите разнообразна филмова програма, професионално изграден екран и озвучаване от най-високо ниво, прохлада, свежи напитки или пуканки и покрив, за да не бъде дъждът никога проблем.

Още през юли зрителите на Парк-кино „Борисова градина“ ще могат да се насладят на няколко страхотни заглавия, сред които „G.I. Joe: Змийски очи“, „Бебе Бос: Семейни работи“, „Бързи и яростни 9“ и „Круиз в джунглата“.

Организаторите обещават разнообразна кино програма, в която всички зрители да открият филм по свой вкус и предпочитания. За целта е нужно зрителите да следят актуалните събития на фейсбук-страницата на Парк-театър „Борисова градина“.

Всички прожекции на филмите са от 21:00 ч., когато зрителите ще могат да попаднат в хладната прегръдката на „Борисовата градина“. Билетите са на достъпни цени от 10 и 12 лева.

Очаква ни един вълнуващ и забавен месец на хубавото кино. Време е за забавление, романтика и смях! Време е за лятно кино! Време е за Парк-кино „Борисова градина“!