Този юни семейството на Бързи и яростни се събира отново - 20 години след дебюта на първата част от поредицата, превърнала се в емблема за оригинално и успешно развлекателно кино, Доминик Торето и компания се завръщат триумфално на големия екран с дългоочаквания от феновете "Бързи и яростни 9". 

Новият експлозивен трейлър, който затвърждава "Бързи и яростни 9" като киносъбитие, което не бива да се пропуска на голям екран, дава заявка за най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента.

В новата си мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното Джон Сина. 

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си.

А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство.

За да се справи с предизвикателството, Дом ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим. 

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща Джъстин Лин (Бързи и яростни: Токио дрифт, Бързи и яростни 5: Удар в Рио), който режисира четири от най-добрите и успешни Бързи и яростни филми и предефинира облика на поредицата, превръщайки я в познатия попкултурен феномен. 

Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би. 

"Бързи и яростни 9" излиза само в кината и IMAX на 25 юни 2021 г.